VARTALOHOIDOT


Prinsessahoito
Aistisi herättelee kokovartalokuorinta. Samalla saat nauttia lempeästä kasvohoidosta ja pään hieronnasta. Yrtit tuoksuvat ja musiikki hivelee korviasi. Mieli lepää ja raukeus valtaa kehosi tähtitaivaan alla lämpöpedin syleilyssä. Virkistävän suihkun jälkeen nautintosi viimeistelee lämpöisillä öljyillä tehtävä kokovartalohieronta. Lepää vielä hetki ja nauti virkistävä juoma. Kesto: 2h 30min
220€
KUNINGATARHOITO
Tunne itsesi kuningattareksi päästä varpaisiin. Kuningattaren hemmotteluun kuuluu kosteuttava kasvohoito pitkällä kasvohieronnalla sekä käsille ja jaloille tuleva rentouttava kuorinta, hieronta ja naamio. Nauti pedin lämpimästä syleilystä ja tunnelmallisesta musiikista. Kesto 1h 30min
97€
Intialainen päähieronta 50€
Heavy legs
Nestekiertoa parantava hoito väsyneille, raskaille jaloille sekä selluliitin hoitoon.
60€
Detox
Parantaa kudosten toimintaa palauttaen aineenvaihdunnan ja poistaen kudokseen kertyneet kuona-aineet. Sopii myös raskaana oleville.
90€
cellDREN
Poistaa nestettä syvältä kudoksesta. Aktivoi mikroverenkiertoa sekä imunestekiertoa. Vaikuttaa erityisesti nesteiseen selluliittiin ja ”appelsiini-ihoon”.
130€
Body bioenergy
Nesteenpoistohoito
130€
cellSLIM
Tehostaa kudosten hapensaantia ja aineenvaihduntaa muokaten kehoa. Vaikuttaa erityisesti toisen asteen selluliittiin.
130€
cellRESHAPE
Shokkikäsittely selluliitille. Tasoittaa muhkuraista ihoa. Vaikuttaa kolmannen asteen selluliittiin ja laajalti rasvakudokseen.
130€
total body FOCUS
Toimii selluliittiin, rasvakeräytymiin ja veltostuneeseen ihoon. Sinulle, jolla on paikallisia rasvakertymiä ja kimmoisuuden menettänyt kudos.
130€

SOKEROINTI

Sääret 45€
Sääret ja reidet 60€
Bikinit 35€
Brasilialainen sokerointi 70€
Brasilialainen huolto 55€
Kainalot 35€
Käsivarret 45€
Kasvot 30€